BE-Logistics

Waarom kiezen voor BE-Logistics?

bg belogistics

BE-Logistics is uw partner in logistiek. Wij hebben expertise in het laden en lossen van trailers, containers en bulkwagens. Verder verzorgen wij de opslag en overslag van uw goederen en dit ook voor een particulier entrepot. Bij overslag of cross docking plaatsen wij uw goederen in een overslagzone zodat er onmiddellijk geladen kan worden. Ook voor het strippen en stuffen van containers kan u bij ons terecht.

Aan de hand van ons voorraadsysteem, WMS software en scanning, beheren wij uw palletgoederen. Wij werken met barcodes zodat alle informatie makkelijk terug te vinden en te koppelen is.

Dagelijks laden wij verschillende bulkwagens vanuit zakken en big bags met plastic granulaat. Voor overzees transport worden uw goederen bij het laden van uw goederen zeewaardig gelashed en secured.

troefikoon

OPSLAG / OVERSLAG (CROSS DOCKING) - LADEN & LOSSEN

Wij verzorgen opslag van palletgoederen en voorraadbeheer. Bij overslag of cross docking plaatsen wij uw goederen in een overslagzone zodat er onmiddellijk geladen kan worden. Laden en lossen van containers (strippen en stuffen) en trailers, zeewaardig lashen en securen van goederen.

troefikoon

BULK

Dagelijks laden wij bulkwagens vanuit zakken en big bags met plastic granulaat.

troefikoon

DOUANE ENTREPOT TYPE E

Bij BE-Logistics kan u ook terecht voor de opslag van goederen in ons entrepot. Met behulp van ons WMS systeem houden wij continu de voorraad bij.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons